Andreea Bănică, trup de zeiță pe plajele din Grecia! „Să nu vă supărați dacă mă vedeți câteva zile doar în costum de baie”

25 08. 2020, 08:24

După două nașteri și doi copii, Andreea Bănică are un corp de invidiat și nu se sfiește să o arate de câte ori are ocazia. Cântăreața este acum într-o vacanță în Grecia, de unde postează aproape zilnic poze cu ea în costum de baie.

De pe iaht sau de la plajă, Andreea este super fresh și sexy mamma! La 42 de ani, vedeta poartă atât costume de baie decoltate cât și bikini cu talie înaltă. Mai mult, aflându-se pe iaht în Grecia, artista  a schimbat mai multe costume de baie.  Are și o explicație pentru asta și pentru cei care cred că postările ei de pe rețelele de socializare sunt prea…”golașe”.

„Așa peisaje frumoase nu poți vedea decât călătorind pe mare. Să știți că pe yacht trebuie să ai cât mai puține haine subțiri, ușor de pus în băgăjel (pentru că este unul minuscul) papuci, costume de baie, eșarfe pe care să le pui pe post de rochie sau turbane. În rest uitați acasă genți, poșete, sandale cu toc chiar și machiajele. Luați strictul necesar, este minunat, mirific tot ce vezi în jurul tău. Sunt îndrăgostită de apa cristalină din Grecia! Să nu vă supărați dacă mă vedeți câteva zile doar în costum de baie (m-am născut la mare)”,  a fost mesajul postat de vedetă la una dintre pozele în costum de baie.

Cum se întreține Andreea Bănică?

„Fac terapie cu laser pentru abdomen și ten, plus masaj cu laser pentru celulită. Acasă îmi fac măști cu ulei de argan și vitamina C”, a dezvăluit Andreea Bănică, acum câțiva ani în cadrul unei  emisiuni de la Antena 1.  Apoi, alte secrete de beauty și întreținere, Andreea le-a mărturisit pe blogul său, acolo unde a scris că a urmat o dietă cu trei mese principale și două gustări, care i-au asigurat tot necesarul de vitamine și energie.

„Nu am făcut nicio operație de abdominoplastie (cum se practică) ci am lăsat corpul să lupte natural…Când am considerat că a trecut ceva timp de la naștere, am vrut să mă apuc de sport, doar că ce să vedeți? M-au apucat durerile de spate (lombar) și m-am luptat cu ele șase luni, timp în care am încercat tot felul de terapii fără rezultate…”, a scris artista pe blogul ei. Schimbările fizice au început să se vadă când Andreea Bănică a apelat la Carmen Fit, antrenoarea  vedetelor și nu numai.

„Am slăbit 5-6 kilograme în 3 săptămâni de dietă în care mâncam parcă prea mult, că la început mi-a fost teamă și am întrebat-o pe Carmen: „Nu ți se pare că  este prea multă mâncare?”. Mi-a răspuns! „Stai liniștită, vei vedea rezultatele! Mi-a personalizat dieta în funcție de ce mănânc…Am mâncat fără să simt nevoia de altceva, 3 mese principale și 2 gustări, dar nu apucasem să le mănânc pe toate din cauza timpului și mă simțeam oricum mereu full. Îmi asiguram tot necesarul de vitamine și toată ziua eram plină de energie. Normal, contează și în ce cantitate mănânci…”, a detaliat Andreea Bănică pe blogul său, www.andreeabanica.com .